Termeni si conditii.

                                            

Prin utilizarea şi vizitarea site-ului web www.procaproduction.ro , autorii şi utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii si conditiile, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi site-ul web www.procaproduction.ro

Administratorul site-ului are dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor.

Magazin Online :

Vă rugam sa completati corect toate câmpurile de pe site pentru a ajunge produsele la adresa corespunzatoare.

Termenul de retur al produselor de pe site este de 14 zile .

Pentru orice problema cu platforma sau cu produsul vă rugăm să ne contactați .

Plata produselor se poate face online prin cont bancar sau ramburs la curier .

Pentru orice produs care are un defect din cauza clientului banii si produsul nu se mai pot returna .

Vă rugam ca înainte de a plasa comanda să verificați coșul de cumparături și pentru orice nelamurire a unui produs sa ne contactati,deorece ne dorim să vă ajungă la destinație produsele dorite.

Dupa publicarea pe site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru comentariile postate pe site-ul www.procaproduction.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorul site-ului nu are nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

 În plus,fiecare utilizator care intra pe site este singurul raspunzator  care întelege şi acceptă că va despăgubi site-ul/ administratorul acestuia /firma pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului care încalcă drepturile.

DREPTURI DE AUTOR

Toate informatiile prezentate pe www.procaproduction.ro reprezinta proprietatea S.C. PROCA PRODUCTION INVEST S.R.L. . Folosirea acestor informatii fara acordul firmei, se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul în care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa : office@procaproduction.ro.

Îți mulțumim că ai ales să utilizezi web site-ul nostru www.procaproduction.ro

Acest site apartine firmei S.C. PROCA PRODUCTION INVEST S.R.L.

DATE DE CONTACT :

Telefon : 0760.608.173

Whatsapp : 0760.608.173

Mail : office@procaproduction.ro

Gmail : office.procaproduction@gmail.com

DATE COMERCIALE:

Societate : S.C. PROCA PRODUCTION INVEST S.R.L.

Nr.reg.com. : J40/9608/11.08.2020

C.U.I. : 42897379

Sediu social : Bucuresti,Sector 1, Strada Argentina , Nr. 25 , parter

RETELE DE SOCIALIZARE :

-Facebook 1 ( Proca Production )

-Facebook 2 ( – Proca Darius(Proca Production) – )

-Whatsapp

-Instagram ( procaproduction )

-TikTok ( procaproduction )

-YouTube ( Proca Production )

Pentru informatii,solicitari de colaborare,reclamatii,marketing,serviciile oferite de pe site nu ezitati sa ne contactati prin urmatoarele metode :

-telefonic : 0760.608.173

– apasand butonul ,,Whatsapp,, care se afla pe site în stanga jos

– completand,, Formularul de Contact ,,

– trimițând un mail la adresa principala office@procaproduction.ro  sau la adresa secundara : office.procaproduction@gmail.com

      Prin continuarea utilizării acestui site accepți acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului.


           Acest site este destinat utilizării persoanelor care au cel puțin 18 ani. În cazul în care utilizatorii sunt minori, aceștia pot utiliza site-ul și toate funcționalitățile sale numai dacă și în măsura în care utilizarea site-ului este autorizată și sub stricta supraveghere a titularului răspunderii părintești asupra copilului.
           Te rugăm să citești cu atenție Termenii și condițiile, precum și toate celelalte politici publicate pe acest site, înainte de a efectua orice operațiune prin intermediul acestui site, deoarece conțin informații importante despre drepturile tale .